AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözlerini mavi görmek

Kahve falında kendi gözlerini mavi görmek

Kahve falında kendi gözlerini mavi görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yüzün güleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi gözlerini mavi gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında sarışın mavi gözlü bebek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi göz kalemi görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarışın erkek görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işarettir.

Kahve falında gözü mavi görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir