AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gelin olduğunu görmek

Kahve falında birinin gelin olduğunu görmek

Kahve falında birinin gelin olduğunu görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında gelin olmak için kuaföre gitmek ağız tadının bozulmayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin gelin olduğunu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun gelinini görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelini dövmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında geline yardım etmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında koşan gelin görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinle yürümek hayırlı kararlar verileceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına inanılır.

Kahve falında sakal gelin görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, meşakkate düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir