AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fare öldürdüğünü görmek

Kahve falında birinin fare öldürdüğünü görmek

Kahve falında birinin fare öldürdüğünü görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, geçim derdinin biteceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin fare öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz fare öldürmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare öldürmek hasta olanın da iyileşeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette fare öldürmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım faresi öldürmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bir ömür olacağına işaret eder.

Kahve falında eliyle fare öldürmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek dileklerinin de kabul olacağına, geçim derdi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinde fare öldürmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir