AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evinde yangın görmek

Kahve falında birinin evinde yangın görmek

Kahve falında birinin evinde yangın görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evinde yangın gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Kahve falında komşunun evinde yangın görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının evinde yangın görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evinde yangın görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin yangın görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, rahatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yangın çıktığını görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında evinde yangın görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir