AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yangın görmek

Kahve falında evinin yangın görmek

Kahve falında evinin yangın görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin yangın gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Kahve falında birinin evinde yangın görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kendi evinde yangın görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına delalet eder.

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde yangın çıktığını görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde yangın çıktığını görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinde yangın görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin yangın görmek bazı kayıplar olabileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir