AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evinde yangın görmek

Kahve falında komşunun evinde yangın görmek

Kahve falında komşunun evinde yangın görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, kendisine ev alacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde yangın gördüyseniz:

  • Aradığınız çözüm mücedele verdiğiniz yönde değil bambaşka bir kanalda olabilir.

Kahve falında komşunun evinde yangın görmek mutluluk bulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun evinde yangın çıktığını görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına inanılır.

Kahve falında komşuda yangın görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında evinin yangın görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinde yangın görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında evinde yangın görmek dostlarını da iyi seçeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde yangın görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, alim insanlardan sayılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir