AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında evinde yangın çıktığını gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Kahve falında komşunun evinde yangın çıktığını görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yangın çıktığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda yangın çıktığını görmek iş için gurbete gidileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde yangın çıktığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Kahve falında ormanda yangın çıktığını görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir evde yangın çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yangın çıktığını görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir