AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evinde kalmak

Kahve falında birinin evinde kalmak

Kahve falında birinin evinde kalmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hasadının tarlasında kalacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin evinde kalmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının evinde kalmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin evinde kalmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremde evin altında kalmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evinde kaldığını görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının evinde kaldığını görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir