Kahve falında başkasının evinde kalmak

Kahve falında başkasının evinde kalmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, hayallerine kavuşacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yanlış işler yapacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinde kalmak gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında birinin evinde kalmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin evinde kalmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremde evin altında kalmak daha isabetli kararlar alacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin evinde kalmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, nazara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek dinç kalacağına, iş öğreneceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin evinde kalmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde kaldığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir akrabanın evinde kalmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir