AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ev verdiğini görmek

Kahve falında birinin ev verdiğini görmek

Kahve falında birinin ev verdiğini görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayırlı adımlar atılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ev verdiğini gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Kahve falında birinin ev verdiğini görmek zenginliğe sahip olunacağına, elindeki imkanların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde parti verdiğini görmek hem de sevdiklerinin olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde yemek verdiğini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında simit verdiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına para verdiğini görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında hap verdiğini görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir