AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ev satın aldığını görmek

Kahve falında başkasının ev satın aldığını görmek

Kahve falında başkasının ev satın aldığını görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında yeni ev satın aldığını görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında birinin ev satın aldığını görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ev satın aldığını görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek adını kirleteceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev satın aldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ev satın aldığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ev satın aldığını görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, çok büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta satın aldığını görmek namının yürüyeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir