AnaSayfa / Genel / Kahve falında besmele getirmek

Kahve falında besmele getirmek

Kahve falında besmele getirmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kazancın artmasına, hayatına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında besmele getirmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Kahve falında besmele getirmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında besmele öğretmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı görüp besmele çekmek kurulu düzeninin devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Kahve falında cin görüp besmele çekmek hayatından nefret duygusunu atacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında besmele çeken birini görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında besmele söylemek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkup besmele çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında şeytan görüp besmele çekmek iyi geçiminin de bozulacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir