AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elbise aldığını görmek

Kahve falında birinin elbise aldığını görmek

Kahve falında birinin elbise aldığını görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elbise aldığını gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce, yapacaklarınızla ilgili hiçbir açıklama yapmanızda fayda var.

Kahve falında hediye elbise aldığını görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine inanılır.

Kahve falında elbise satın aldığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz elbise aldığını görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin elbise aldığını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Kahve falında elbise aldığını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elbise aldığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elbise aldığını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir