AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek

Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek

Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına, partilerine veya taraflarına dahil etmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında elbise aldığını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise hediye aldığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise satın aldığını görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise aldığını görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasından elbise aldığını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye elbise aldığını görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz elbise aldığını görmek daha kötü günler yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir