AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin duş aldığını görmek

Kahve falında birinin duş aldığını görmek

Kahve falında birinin duş aldığını görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, dara düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin duş aldığını gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında sevdiğinin duş aldığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin duş aldığını görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında duş aldığını görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir