AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının duş aldığını görmek

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, gelirinin garanti olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının duş aldığını gördüyseniz:

  • Yanlış veya yetersiz bir etki altında kalmanız sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

Kahve falında birinin duş aldığını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek üzgün olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duş aldığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, daima afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin duş aldığını görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek asık yüzlerin güleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir