AnaSayfa / Genel / Kahve falında alabalık temizlemek

Kahve falında alabalık temizlemek

Kahve falında alabalık temizlemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yiyip içeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alabalık temizlemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında alabalık temizlemek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında alabalık görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında alabalık sürüsü görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alabalık tutmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulur.

Kahve falında alabalık yakalamak kısmetlerinden olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızarmış alabalık görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında alabalık havuzu görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında canlı alabalık görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir