AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dışkını temizlemek

Kahve falında kendi dışkını temizlemek

Kahve falında kendi dışkını temizlemek sağlam bir kariyer edineceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi dışkını temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında inek dışkısı temizlemek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Kahve falında kendi dışkısını temizlemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, imkân sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek hoşluk içinde olacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışkısını temizlemek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi dışkını temizlemek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dışkıyı temizlemek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir