AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dilinin koptuğunu görmek

Kahve falında birinin dilinin koptuğunu görmek

Kahve falında birinin dilinin koptuğunu görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dilinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilini yutmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında dilsiz yılan görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, vaaz ve nasihate işaret etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak dişe diş savaşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinin kopmasını görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında dil kesilmesi görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet eder.

Kahve falında dil pişirmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir