AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek

Kahve falında çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek

Kahve falında çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek keyfin kaçacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, şansının artacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında çocuğu olduğunu ve emzirdiğini gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu emzirdiğini görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek mutluluğunun zedeleneceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun emzirmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen çocuğunu emzirmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında doğmamış çocuğu emzirmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir çocuğu emzirdiğini görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir