AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek

Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek

Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yüksek diploma alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin bebeğini emzirmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini emzirmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, dirliğin bozulabileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeş emzirmek şifa göreceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşi emzirmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşi emzirmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşini emzirmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini emzirdiğini görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir