AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennemde azap çektiğini görmek

Kahve falında cehennemde azap çektiğini görmek

Kahve falında cehennemde azap çektiğini görmek huzuru yakalayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, hırsızlık yapacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cehennemde azap çektiğini gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Kahve falında cehennemde azap çektiğini görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cehennem azabı çekmek işlerin büyük başarılar getireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında azap çeken birini görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işlerinin günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kabir azabı çeken birini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kabir azabı çektiğini görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kabir azabı çekenleri görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin azap çektiğini görmek elinin bolluk göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir