AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında gözlerinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında gözlerinin büyüdüğünü görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında göz bebeğinin büyüdüğünü görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünün büyüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerinin büyüdüğünü görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerin büyüdüğünü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında gözün büyüdüğünü görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında işyerinin büyüdüğünü görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünün büyüdüğünü görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir