AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bir şey çaldığını görmek

Kahve falında birinin bir şey çaldığını görmek

Kahve falında birinin bir şey çaldığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, ortalığın karışacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, terslik yaşayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bir şey çaldığını gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Kahve falında birinin bir şey çaldığını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyini çaldırmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir şey çaldığını görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında değerli bir şey çalmak dertlerin yükünden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiden bir şey çalmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şampuan çalmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar çaldırmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında tencere çalmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir