AnaSayfa / Genel / Kahve falında şampuan çalmak

Kahve falında şampuan çalmak

Kahve falında şampuan çalmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında şampuan çalmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Kahve falında şampuan çalmak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı şampuanla yıkamak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabun şampuan görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında şampuan görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek şampuani görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını şampuanla yıkamak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şampuanlı saç görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında şampuan koklamak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir