AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beni sevdiğini görmek

Kahve falında birinin beni sevdiğini görmek

Kahve falında birinin beni sevdiğini görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beni sevdiğini gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Kahve falında birinin beni sevdiğini görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beni kovalamak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine benzeyen cin görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında et beni koparmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvana benzeyen insan görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında etli ben görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beni seveni görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir