AnaSayfa / Genel / Kahve falında beni kovalamak

Kahve falında beni kovalamak

Kahve falında beni kovalamak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, koyu muhabbette kalacağına yorulur.

Kahve falında beni kovalamak gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Kahve falında beni kovalamak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin beni kovaladığını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ben aldırmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında insana benzeyen hayvan görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işarettir.

Kahve falında beni koparmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü benli görmek güzel işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir