AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bebek aldırdığını görmek

Kahve falında birinin bebek aldırdığını görmek

Kahve falında birinin bebek aldırdığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sürekli tartışacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin bebek aldırdığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak maddi sorunlarının artacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalettir.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek aldırmak istemek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek aldırmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğini aldırmak istemek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Kahve falında aldırdığın bebeği görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Kahve falında ikiz bebek aldırmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek aldırmak görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir