AnaSayfa / Genel / Kahve falında aldırdığın bebeği görmek

Kahve falında aldırdığın bebeği görmek

Kahve falında aldırdığın bebeği görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret eder.

Kahve falında aldırdığın bebeği gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında ikiz bebek aldırmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek aldırdığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek aldırmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bebek aldırdığını duymak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği aldırmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir