AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek aldırmak

Kahve falında bebek aldırmak

Kahve falında bebek aldırmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalettir.

Kahve falında bebek aldırmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında bebek aldırdığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğini aldırmak güzel bir evlilik yaşanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek aldırmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak borçlarının kendisini çok aşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği aldırmak istemek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini aldırmak istemek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir