AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek aldırmak görmek

Kahve falında bebek aldırmak görmek

Kahve falında bebek aldırmak görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek aldırmak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Kahve falında bebek aldırdığını görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği aldırmak istemek insanların hayranlığını kazanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bebeği aldırmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ikiz bebek aldırmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini aldırdığını görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet eder.

Kahve falında aldırdığın bebeği görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir