AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını yarmak

Kahve falında karnını yarmak

Kahve falında karnını yarmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, örnek insan olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnını yarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında karnını yarmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Kahve falında balığın karnını yarmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine inanılır.

Kahve falında odun yarmak sevinç gözyaşları döküleceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yasliya yardim etmek işte başarılı adımlar atılacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını yarmak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, düşmanından kurtulmaya işarettir.

Kahve falında yasli birine yardim etmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yardimci olmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasını yarmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir