AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendine bağırdığını görmek

Kahve falında birinin kendine bağırdığını görmek

Kahve falında birinin kendine bağırdığını görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, rahatın kaçacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kendine bağırdığını gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ağlamak bağırmak haksızlık yapmayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Kahve falında çok bağırmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğa bağırmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının bağırdığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yüklü siparişler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneye bağırmak kızmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birisine kızmak bağırmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, anne baba duasının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinirlenmek bağırmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında herkese bağırmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir