AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını ısırmak

Kahve falında ayağını ısırmak

Kahve falında ayağını ısırmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını ısırmak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzlarına ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında ayağını böcek ısırmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını ısırmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak ısırmak iş hayatında rahat edileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ayağını köpek ısırmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir