AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ateşe düştüğünü görmek

Kahve falında birinin ateşe düştüğünü görmek

Kahve falında birinin ateşe düştüğünü görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, ele geçen parada artış olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başının derde gireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ateşe düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında ateş toplarının düştüğünü görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eve ateş düştüğünü görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş düştüğünü görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında ateşe düştüğünü görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ateşe düştüğünü görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden ateş düştüğünü görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir