AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş düştüğünü görmek

Kahve falında ateş düştüğünü görmek

Kahve falında ateş düştüğünü görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi durumun düzeleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ateş düştüğünü gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Kahve falında ateş toplarının düştüğünü görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek sorunların gittikçe artacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında ateşe düştüğünü görmek darlık içine düşeceğine, çok hayırlı şeylere delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden ateş düştüğünü görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ateş düştüğünü görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ateşe düştüğünü görmek hayatının yolunda gideceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret eder.

Kahve falında eve ateş düştüğünü görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir