AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ateş yaktığını görmek

Kahve falında birinin ateş yaktığını görmek

Kahve falında birinin ateş yaktığını görmek eşlerin ayrılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ateş yaktığını gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında ateş kıvılcımları görmek gitmediği yerlere gideceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ateş topları görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, ona emek vereceğine inanılır.

Kahve falında ateşe vermek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında ateş yakıp ısınmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ateşi tutmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş ve yağmur görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak ateş görmek hoş olaylar yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir