AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin asılarak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin asılarak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin asılarak öldüğünü görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin asılarak öldüğünü gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında birinin asılarak öldüğünü görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında asılarak ölmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılmış biri görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara asılı halı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde asılı kalmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ipe asılı havlu görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asılı gelinlik görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır asılı görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir