AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasından yürümek

Kahve falında birinin arkasından yürümek

Kahve falında birinin arkasından yürümek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, kazancının günbegün artacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, rahat nefes alınacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çektiği zorlukların biteceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin arkasından yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında ölünün arkasından yürümek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin arkasından yürümek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında babanın arkasından yürümek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin arkasından yürümek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir