AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonun arkasına binmek

Kahve falında kamyonun arkasına binmek

Kahve falında kamyonun arkasına binmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, günah işlemekten korunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kamyonun arkasına binmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla yakın ilişkilerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında kamyonun arkasına binmek kendisini çok iyi hissedeceğine, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında kamyon arkasından koşmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin arkasında ata binmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motorun arkasına binmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkası açık arabaya binmek ailesini hem gururlandıracağına, yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında motosikletin arkasına binmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kamyonun kasasına binmek yeni girişimlerde bulunacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulur.

Kahve falında kamyonun üstüne binmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir