AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arabasına binmek

Kahve falında birinin arabasına binmek

Kahve falında birinin arabasına binmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin arabasına binmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Kahve falında sarı arabaya binmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında aynı arabaya binmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ailece arabaya binmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla arabaya binmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında geniş arabaya binmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında arabayla gemiye binmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya binmek sürmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kul hakkına girmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir