AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ziyaret etmek

Kahve falında birini ziyaret etmek

Kahve falında birini ziyaret etmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, çalışmalarının beğenileceğine alamet eder.

Kahve falında birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Kahve falında yatır ziyaret etmek hayatının adeta cennete döneceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ziyarete dua etmek günahların da affolacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini ziyaret etmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishane ziyareti görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında ziyarette namaz kılmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine delalettir.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir