AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uyandırmak

Kahve falında birini uyandırmak

Kahve falında birini uyandırmak sağlığını geri kazanacağına, hayırlı işlere imza atacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uyandırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında namaza uyandırılmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gülmek ve gülerek uyanmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, küs kimselerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta uyanmak şansının her zaman yaver gideceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uykudan uyandırmak insanların takdirine mazhar olacağına, çalışmalarının artacağına delalettir.

Kahve falında erken uyanmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyanmak isteyip uyanamamak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uyuyanı uyandırmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir