AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak

Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak

Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak maddi gücünü kaybedeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşen birini kurtarmak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan birini kurtarmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı uçurumdan kurtarmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan insan kurtarmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir