AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan kurtarmak

Kahve falında uçurumdan kurtarmak

Kahve falında uçurumdan kurtarmak yaşam enerjisini geri kazanacağına, zorluklarla boğuşulacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kurtarmak gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşen birini kurtarmak zenginliğe sahip olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan birini kurtarmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan insan kurtarmak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, güven kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arabayı uçurumdan kurtarmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir