AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı çekerek ölmek

Kahve falında acı çekerek ölmek

Kahve falında acı çekerek ölmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında acı çekerek ölmek gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında acı çekerek ölmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini acı çekerken görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini acı çekerken görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini acı çekerken görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı çekerek ağlamak maddi anlamda feraha ermeye, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında anneyi acı çekerken görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü acı çekerken görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir