AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil halı silmek

Kahve falında yeşil halı silmek

Kahve falında yeşil halı silmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil halı silmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında yeşil halı silmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında halı sildiğini görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında halıyı silmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalettir.

Kahve falında kirli halı silmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz halı silmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında halıları silmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı silmek moralinin her zaman yerinde olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı silmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir