AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sıkıntılı görmek

Kahve falında birini sıkıntılı görmek

Kahve falında birini sıkıntılı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini sıkıntılı gördüyseniz:

  • İşte kollektif değerleri ön plana almanız gerekecek.

Kahve falında bir başkasını sıkıntılı görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, problemlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir