AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini rehin almak

Kahve falında birini rehin almak

Kahve falında birini rehin almak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Kahve falında birini rehin almak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta rehin alınmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine inanılır.

Kahve falında silahla rehin alınmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rehin olmak onu dinleyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet eder.

Kahve falında rehin kalmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında rehin alındığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir