AnaSayfa / Genel / Kahve falında rehin kalmak

Kahve falında rehin kalmak

Kahve falında rehin kalmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, mutluluktan havalara uçacağına, kendi işine sahip olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rehin kalmak gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Kahve falında rehin kalmak bereketin ve verimin geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak işinde en iyisi olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rehin görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla rehin alınmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında rehin alınmak zarara gireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında teröriste rehin olmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında rehin tutulmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir